Sufleu Gianduja

Sufleu Gianduja
Gianduja Souffle necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de lichior de alune, zahăr, ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Gianduja, Cremă Gianduja, și Gianduja Gelato.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Unt și zahăr 6 (6 uncii) ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
3
Încălziți untul, 1 lingură de zahăr, lichiorul de alune și vanilia într-un cazan dublu la foc mediu până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
4
Scoateți amestecul de unt de pe foc, adăugați ciocolata și lăsați să stea până se topește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
5
Așezați amestecul de ciocolată într-un vas de plăcintă și puneți-l la congelator timp de 10 minute pentru a se întări. Folosiți o lingură pentru a forma amestecul răcit în 6 bile de dimensiuni uniforme, de dimensiunea unei nuci. Rezervați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
6
Între timp, Așezați făina într-un cazan dublu și bateți încet laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
7
Adăugați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
8
Se încălzește amestecul la foc mediu, amestecând constant până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați gălbenușurile de ou și continuați să bateți constant. Amestecul se va îngroșa până la consistența maionezei în alte 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Scoateți amestecul de pe foc. Se amestecă cele 6 uncii de ciocolată și se lasă deoparte pentru a lăsa ciocolata să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
11
Așezați albușurile într-un castron mare cu crema de tartru. Folosind un mixer manual, bateți albușurile până la vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul de 1/4 cană și continuați să bateți până la vârfuri ferme. Îndoiți albușurile în amestecul cald de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
12
Așezați o bilă din amestecul de ciocolată răcit în fiecare dintre ramekine. Puneți amestecul de sufle peste bilele de ciocolată și până la marginea ramekinelor. (În acest moment sufleul poate fi acoperit și păstrat la frigider timp de 2 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Așezați ramekinele într-o baie de apă fierbinte și coaceți până devin aurii deasupra și sufleul a crescut, aproximativ 30 de minute (40 de minute dacă sunt refrigerate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
14
Scoateți din cuptor și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia Brut ros diametru Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista