Sufleu Fierbinte De Cacao
Această rețetă servește 6 și costă 49 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 156 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coacerea cacao, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Weight Watchers Coconut Hot Cocoa pentru a sărbători Ziua Națională a cacao, Tort de cacao-morcov cu Crumble de cacao, și Tort de cacao-morcov cu Crumble de cacao.
Instrucțiuni
Ouă Separate; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Coat a 2-qt. souffle vas cu spray de gătit și se presară ușor cu 4 lingurițe de zahăr; pus deoparte.
Într-o cratiță mică, combinați cacao, făina, sarea și zahărul rămas. Treceți treptat în lapte. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Gatiti si amestecati 1-2 minute mai mult sau pana se ingroasa. Se amestecă untul.
Transferați într-un castron mare.
Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în castron, amestecând constant.
Adăugați vanilie; se răcește ușor.
Într-un alt castron mare cu bătăi curate, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Cu o spatulă, amestecați un sfert din albușurile de ou în amestecul de ciocolată până când nu rămân dungi albe. Îndoiți albușurile rămase până se combină.
Transferați în vasul pregătit.
Coaceți la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când partea superioară este umflată și Centrul apare setat.