Sufleu De Cartofi Dulci

Sufleu De Cartofi Dulci
Souffle de cartofi dulci este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 1090 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, ouă, făină cu creștere automată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Souffl De Cartofi Dulci, Souffl De Cartofi Dulci, și Sufleu De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Fierbeți cartofii în apă cu 1 linguriță de sare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se scurg cartofii și se răcește la temperatura camerei. Procesați cartofii cu ingredientele rămase într-un blender și turnați într-o tigaie unsă de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Coaceți la cuptor timp de 1 oră sau până când se fixează și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista