Această rețetă face 15 porții cu 92 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Dacă aveți unt, ouă, brânză Cheddar ascuțită în butoi de cracker și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Parmezan și Gruyul de cașcaval suflu de cașcaval 8, Gruy bucroxre și parmezan souffl 8, și Sufleu De Sfeclă De Argint Și Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.ouă Separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați gălbenușurile într-un castron mic; bate ușor. Pune deoparte. Bateți albușurile de ou într-un castron mic cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pus deoparte. Se topește untul în cratiță medie la căldură scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Unt
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Adăugați făină și condimente; se amestecă bine. Gatiti 2 min. sau până la bule, amestecând constant. Adăugați treptat lapte, amestecând până se omogenizează bine; gatiti la foc mediu pana cand amestecul fierbe si se ingroasa, amestecand continuu. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
4
Adăugați brânzeturi; gatiti pana se topeste, amestecand continuu.
5
Se ia de pe foc. Adăugați treptat gălbenușurile de ou, amestecând până se omogenizează bine după fiecare adăugare; se răcește ușor. Amestecați ușor albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
6
Se toarnă în 1-1 / 2-qt. souffle fel de mâncare sau caserola. Cu vârful lingurii, faceți o ușoară indentare sau" urmăriți "în jurul vârfului sufleului, la 1 inch de margine, pentru a forma" pălărie de top."
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.