Sufleu De Brânză Albastră

Sufleu De Brânză Albastră
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 95 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de brânză, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sufleu De Brânză Albastră, Sos De Branza Albastra 4, și Souffl Cu Crupe De Branza Albastra 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Coat a 2-qt. souffle vas cu spray de gătit și se presară ușor cu 2 linguri Parmezan; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
2
Într-o cratiță mică, combinați făina și condimentele. Treceți treptat în lapte. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Gatiti si amestecati 1 minut mai mult sau pana se ingroasa. Reduceți căldura. Se amestecă brânza albastră și parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc; se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în castron, amestecând constant. Se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un alt castron mare cu bătăi curate, bateți albușurile de ou și crema de tartru până se formează vârfuri rigide. Cu o spatulă, amestecați un sfert din albușurile de ou în amestecul de brânză până când nu rămân dungi albe. Îndoiți albușurile rămase până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
6
Transferați în vasul pregătit.
7
Coaceți la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când partea superioară este umflată și Centrul apare setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista