Crabul și șofranul souffl-ul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 578 calorii, 26g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 3. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați doza de șofran, brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma brânza, puteți urma acest fel principal cu Desertul Bianca Brânză La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chihlimbar Crab Sufleu, Tartă cu Crab, șofran și parmezan, și Piept de pui cu suflet de Crab și anghinare.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.