Sud-Vestul Turciei Bulgur Cina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina bulgur din sud-vestul Turciei. Această rețetă servește 4 și costă 1,99 USD pe porție. O porție conține 362 calorii, 29G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți bulgur, porumb, conserve de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cindy ' s Southwest Chicken Cina salata, Cină În Seara Asta: Midii Picante Din Sud-Vest, și Sud-Vest Pui Paste Tigaie Cina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți curcanul și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Se amestecă fasolea, roșiile, apa, porumbul, pudra de chili, chimenul, piperul și sarea. Aduceți la fierbere. Se amestecă bulgur. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 13-18 minute sau până când bulgurul este fraged.
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță. Între timp, într-un castron mic, combinați iaurtul, ceapa verde și cilantro.
Se servește cu amestec de curcan.