Sud-Vest Macho Nachos

Sud-Vest Macho Nachos
Reteta de Sud-Vest Macho nachos ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 20 minute. Acest hor d ' oeuvre are 57 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 20 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați taco Bell și salsa chunky, cilantro, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macho Nachos, Macho Taco Chili Nachos, și Southwestern Nachos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați puiul și sosul fierbinte; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Așezați jumătate din biscuiți într-un singur strat pe placa cu microunde. Se acoperă cu jumătate din amestecul de pui și jumătate din următoarele 4 ingrediente. Cuptor cu microunde la înălțime 1 min. sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Se acoperă cu jumătate din smântână, salsa și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Serviți imediat. Repetați cu ingredientele rămase.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista