Sud-vest de pui la grătar și Avocado se topește
Sud-vest de pui la gratar si Avocado se topește este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 277 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați avocado, dezosat, pene de var și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Puiul Chipotle luminat și Avocado se topește, Great American Southwest Sliders cu pere de ficat și salsa de Avocado la grătar, și Salată de pui sud-vest cu sos de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Frecați 1 lingură. ulei peste ardei iute. Gatiti ardeii iute, intorcandu-va des, pana cand pielea se rumeneste. Puneți ardeii iute într-un castron, acoperiți și lăsați să se răcească. Semănați ardei iute și frecați pielea.
Între timp, frecați 1 lingură rămasă. ulei peste pui.
Combinați chimenul, cayenne și sarea și presărați uniform peste fiecare sân. Pui la grătar, întorcându-se o dată, până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 10 minute în total.
Strângeți puțin var peste pui, apoi acoperiți fiecare piept cu câteva felii de avocado, un chile rezervat și aproximativ 1/4 cană de brânză. Grătar, acoperit, până se topește brânza, aproximativ 4 minute.