Succotash De Primăvară

Succotash De Primăvară
Succotash de primăvară necesită în jur aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 359 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. Funcționează bine ca garnitură sudică. 81 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Medalioane de porc cu Succotash de primăvară, Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, și Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Saut morcovi si sunca: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
2
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într – o tigaie mare saut-suficient de mare pentru a ține toate legumele și șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați șunca și morcovii și saut-ul, amestecând din când în când, până când șunca începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Adăugați porumbul și ceapa de primăvară și aruncați pentru a combina. Saut pentru încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
5
Adăugați fasolea fava, care a fost deja albită, și gătiți încă un minut. Opriți focul și adăugați sucul de lămâie și gustați pentru sare. S-ar putea să nu aveți nevoie de niciunul, deoarece șunca este sărată. Acoperiți oala și lăsați-o să stea 2 minute, la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Fasole FavaFasole Fava
(tub Mare)(tub Mare)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Pentru a servi, aruncați menta și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Succotash funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Regele Frosch Riesling Auslese All natural German. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista