Suc De Rubarbă
Sucul de rubarbă este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 87 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 90%. Încercați Suc De Rădăcină De Întinerire / Morcov, Sfeclă, Portocale De Sânge, Ghimbir, Suc De Turmeric, Suc de inimă sănătos și de curățare: sfeclă morcov mere Lime portocaliu suc de ghimbir, și Suc fără storcător: suc de ghimbir de sfeclă de morcov de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați tulpinile de rubarbă transversal în segmente de un inch.
Așezați segmente de rubarbă în oală împreună cu apa. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă și se reduce focul la foc mic timp de 15 minute.
Strecurați lichidul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un ulcior sau într-un castron vărsat, apăsând pe solidele din strecurătoare pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Puteți tapeta strecurătoarea cu pânză de brânză dacă doriți, dar nu este necesar.
După 20 de minute, sucul se va separa, lăsând un nămol gălbui în partea de jos. Decantați lichidul roz limpede într-o sticlă sau ulcior curat, lăsând nămolul în urmă. Se răcește cel puțin câteva ore și se servește rece peste gheață.