Suc de migdale prăjite căzute, cu pere și prune uscate
Fallen Toasted-Almond souffl cu pere Poșate și prune uscate este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 118 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, pere bartlett, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Prune uscate în vin cu prăjituri prăjite-migdale, Șampanie de migdale pere braconate cu frișcă de migdale, și Crupe Căzute Souffl Cu Roșii Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie, combinați vinul, zahărul și boabele de vanilie și aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând, până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Zahăr
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați prunele, acoperiți și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
3
Într-un castron mediu, aruncați perele cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați perele în tigaie, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți boabele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
6
Transferați o treime din perele pocate și 1 lingură de sirop ros într-un mini robot de bucătărie sau blender; piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Transferați piureul de pere într-un castron mic și apăsați o foaie de folie de plastic pe suprafață pentru a preveni rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Întindeți migdalele pe o foaie mare de copt cu margini și prăjiți aproximativ 10 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Transferați migdalele într-o farfurie și lăsați-le să se răcească complet, apoi tocați-le grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
11
Transferați migdalele într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate fin și încă pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
12
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Ungeți patru ramekine de 1 cană cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
14
Presărați ramekinele cu zahăr granulat și întoarceți-le pentru a acoperi uniform peste tot. Atingeți excesul de zahăr din ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
15
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile cu 3 linguri de zahăr granulat și extractul de migdale până devin palide. Se amestecă migdalele măcinate și piureul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Extract De Migdale
Făină De Migdale
Gălbenuș De Ou
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
16
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu vârful de sare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Adăugați restul de 3 linguri de zahăr granulat și bateți până când albușurile sunt ferme și lucioase. Amestecați o pătrime din albușurile de ou în amestecul de migdale pentru a-l ușura, apoi pliați ușor albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Albușuri De Ou
Migdale
18
Răsturnați amestecul de souffl în ramekinele pregătite. Neteziți vârfurile și treceți degetul mare în jurul interiorului jantelor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
19
Transferați ramekinele pe o foaie de copt și coaceți timp de aproximativ 17 minute, până când sufletele se ridică și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
20
Lăsați să se răcească ușor, apoi slăbiți cu grijă suflele de la ramekins cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuțit
21
Inversați sufletele pe farfurii și lingurați prunele, perele și siropul ros în jurul lor. Pudrați suflantele cu zahăr de cofetari și serviți.