Suc De Lămâie-Migdale 6s

Suc De Lămâie-Migdale 6s
Lemon-Almond souffl 8s ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți lapte de unt, zahăr granulat, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Suc De Lămâie-Migdale 6s, Suflu de caise și migdale 6s, și Suc de migdale prăjite căzute, cu pere și prune uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o foaie de copt în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Acoperiți ușor 6 (8 uncii) ramekins cu spray de gătit; presărați uniform cu 2 linguri de zahăr, înclinând vasele pentru a acoperi complet părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Combinați 1/4 cană de zahăr și gălbenușuri de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până când este gros și palid (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați 3/4 cană de zară și următoarele 4 ingrediente (prin făină); bate la viteză medie doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Combinați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute. Folosind bătăi uscate curate, bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr rămasă, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de lămâie; pliați ușor în albușurile rămase. Se amestecă ușor amestecul în ramekinele pregătite. Atingeți brusc vasele de 2 sau 3 ori pe contor la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Se presară uniform cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
8
Așezați vasele pe foaia de copt preîncălzită; întoarceți foaia de copt la cuptorul 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350; coaceți sufletele la 350 timp de 20 de minute sau până când sunt pufoase și ușor rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În36 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista