Suc De Lamaie 8
Lemon souffl este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 121 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, suc de lămâie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Sufleu De Lămâie, Sufleu De Lămâie, și Suc De Lamaie 8.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în cea mai joasă poziție posibilă. Preîncălziți cuptorul la 40
Ungeți 8 (6 uncii) ramekins și praf ușor cu 2 linguri de zahăr; refrigerați pe o foaie de copt până când este gata de utilizare.
Opărește laptele și coaja de lămâie la foc mediu.
Se ia de pe foc și se răcește.
Cu un mixer electric, bateți restul de 1/2 cană de zahăr și 2 gălbenușuri de ou într-un castron mare de 3 până la 4 minute sau până când este ușor și pufos, răzuind partea bolului de mai multe ori. (Aruncați al treilea gălbenuș.) Se amestecă treptat în făină până se omogenizează, răzuind partea bolului.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de ouă și amestecați bine.
Adăugați suc de lămâie și sare; puneți amestecul înapoi la foc mic (sau într-un cazan dublu) și gătiți, amestecând continuu, aproximativ 3 minute sau până când este gros și cremos.
Se ia de pe foc și se răcește complet. (Puteți pregăti rețeta până în acest moment cu până la 2 zile în avans și puteți păstra la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de gătit.)
Bateți albușurile cu cremă de tartru într-un bol separat la viteză medie timp de aproximativ 10 secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți 1 până la 2 minute sau până se formează vârfuri moi. (Nu exagerați; dacă albii par uscați și granulari, sunt suprasolicitați.)
Se amestecă aproximativ un sfert de albușuri în amestecul de ouă răcit pentru a-l ușura. Îndoiți ușor albii rămași, folosind o spatulă de cauciuc, doar până se încorporează. Nu amestecați prea mult.
Se toarnă ușor amestecul în cupe souffl pregătite în partea de sus a jantei. Pentru a ajuta sufletele să se ridice corect, treceți degetul în jurul marginii vasului pentru a șterge marginile.
Coaceți la 400 timp de 10 minute; reduceți căldura la 350 și continuați să coaceți 4 minute sau până când exteriorul este setat și centrul este ușor slăbit atunci când este agitat și sufletul a crescut deasupra vasului. Se pudrează cu zahăr pudră și se servește imediat.