Suc De Ghindă Prăjită Cu Ierburi
Suc de fructe ghindă prăjită cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 73 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de sare kosher, cimbru, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Garnitură: Suc De Ghindă Cu Coajă De Plante, File de cod picant cu sos de nucă de cocos-Squash peste dovlecei de ghindă prăjiți, și Suc De Ghindă Prăjită Cu Risotto De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați pătrunjelul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic.
Tăiați dovlecelul pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele.
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în 4 pene.
Așezați pene, tăiați părțile în sus, într-o tigaie mare. Înveliți dovlecelul cu spray de gătit; deasupra cu amestec de pătrunjel.
Coaceți la 450 timp de 24 de minute, întorcând dovlecelul după 12 minute.