Suc de ghindă la cuptor cu conserve de caise
Squashul de ghindă la cuptor cu conserve de caise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 97 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de dovlecei de ghindă, conserve de caise, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Suc De Ghindă La Cuptor Cu Umplutură De Quinoa, Afine Și Caise, Caise-Ghimbir Acorn Squash, și Suc de ghindă cu sos de caise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați jumătățile de dovlecei tăiate cu fața în jos într-un vas de copt. Umpleți vasul cu apă la adâncimea de 1/4 inch.
Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți dovleceii din cuptor și puneți cuptorul la fiert. Întoarceți dovlecelul tăiat cu fața în sus în vas și condimentați ușor cu sare.
Puneți 1 linguriță de unt și 1 1/2 linguri de conserve de caise în fiecare jumătate de dovlecei. Reveniți la cuptor și fierbeți 5 minute sau până când untul este topit și dovlecelul este ușor rumenit.