Suc de ghindă cu zahăr și condimente
Squash de ghindă cu zahăr și condimente ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 155 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare includ Suc De Ghindă Cu Condimente De Mere, Suc De Ghindă Cu Condimente De Miere, și Spice-frecat cotlet de porc cu suc de fructe ghindă.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare dovleac de ghindă în sferturi pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele și membranele.
Presărați dovleceii uniform cu sare și piper.
Așezați, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Combinați untul, zahărul brun și nucșoara. Întoarceți dovleceii, tăiați părțile în sus, pe foaia de copt; se presară uniform cu amestec de unt.
Coaceți încă 5 până la 7 minute sau până se rumenesc.