Suc de ghindă cu glazură de arțar dulce
Acorn Squash cu glazură de arțar dulce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 238 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. Dacă aveți dovlecei de ghindă, unt, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Ghindă Squash pene cu arțar-Harissa glazura, Pui de arțar-portocaliu cu dovlecei de ghindă și cartofi dulci, și Suc De Ghindă Cu Glazură De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Amestecați uleiul de măsline, zahărul brun și siropul de arțar într-un bol mic.
Puneți dovlecelul de ghindă, tăiat cu fața în sus, într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ungeți glazura pe carnea dovlecelului și condimentați cu sare și piper, după gust.
Puneți dovlecelul la cuptor și prăjiți-l până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Scoateți dovlecelul din cuptor și transferați-l într-un vas de servire. Se acoperă cu unt și se servește.