Suc de fructe de ghindă și Sorbet de caju
Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 509 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați acorn squash pur circulatorum, nucșoară, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Brânză de caju și dovleac de ghindă umplut cu rodie, File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, și Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați toate ingredientele până când sunt foarte netede. Gustați pentru sare și dulceață și adăugați mai multă sare sau zahăr, dacă este necesar.
Se transferă într-un recipient și se răcește timp de 4 până la 6 ore, sau până se răcește foarte mult, apoi se amestecă în mașina de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Se răcește la congelator timp de două până la trei ore sau până când este ferm.