Suc de fructe de ghindă prăjită și piure de usturoi

Suc de fructe de ghindă prăjită și piure de usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii de ghindă prăjiți și piureul de usturoi. Această rețetă servește 6. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 207 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați squashul de ghindă, mărul galan, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Dovlecei Cu Usturoi Prăjit-Butternut, Squash De Ghindă Și Strudel De Usturoi Prăjit, și Suc De Ghindă Cu Cremă De Usturoi Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați dovlecelul, tăiați părțile în jos, într-un vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
4
Așezați vasul de copt în cuptor și turnați suficientă apă în foaia de copt pentru a umple la jumătatea părților laterale (acest lucru va ajuta la aburirea dovlecelului, astfel încât să nu se usuce, făcând carnea mai ușor de frământat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați usturoiul învelit în folie direct pe un suport pentru cuptor. Prăjiți usturoiul și dovleceii până când sunt foarte fragede, aproximativ 1 oră. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie grea, mică, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se adaugă prazul și mărul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Scoateți carnea de dovleac de ghindă răcită într-un castron mare. Folosind un masher de cartofi, zdrobiți carnea până se omogenizează. Desfaceți usturoiul și strângeți carnea de usturoi prăjită în piureul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Acorn SquashAcorn Squash
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați restul de 6 linguri de unt și piure. Se amestecă cimbrul și se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Așezați piureul în vasul de servire și deasupra cu sote de mere și praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista