Suc de fructe de ghindă prăjită și piure de usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii de ghindă prăjiți și piureul de usturoi. Această rețetă servește 6. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 207 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați squashul de ghindă, mărul galan, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Dovlecei Cu Usturoi Prăjit-Butternut, Squash De Ghindă Și Strudel De Usturoi Prăjit, și Suc De Ghindă Cu Cremă De Usturoi Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați dovlecelul, tăiați părțile în jos, într-un vas de copt din sticlă.
Așezați vasul de copt în cuptor și turnați suficientă apă în foaia de copt pentru a umple la jumătatea părților laterale (acest lucru va ajuta la aburirea dovlecelului, astfel încât să nu se usuce, făcând carnea mai ușor de frământat).
Așezați usturoiul învelit în folie direct pe un suport pentru cuptor. Prăjiți usturoiul și dovleceii până când sunt foarte fragede, aproximativ 1 oră. Se răcește ușor.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie grea, mică, la foc mediu-mare.
Se adaugă prazul și mărul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Condimentează cu sare, după gust.
Scoateți carnea de dovleac de ghindă răcită într-un castron mare. Folosind un masher de cartofi, zdrobiți carnea până se omogenizează. Desfaceți usturoiul și strângeți carnea de usturoi prăjită în piureul de dovlecei.
Adăugați restul de 6 linguri de unt și piure. Se amestecă cimbrul și se condimentează cu sare, după gust.
Așezați piureul în vasul de servire și deasupra cu sote de mere și praz.