Suc de fructe de Butternut și supă de mere
Suc de fructe Butternut și supa de mere ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 369 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,81 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână praz, unt, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de dovlecei de mere și Butternut, Supă De Squash Cu Butternut De Mere, și Suc de fructe de Butternut și supă de mere.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Sotează dovleceii de butternut, prazul, morcovii și țelina în unt fierbinte până când legumele se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Amestecați merele, cimbrul și salvia în amestecul de dovlecei; se toarnă bulion de pui și cidru. Aduceți amestecul la foc mic, reduceți focul la minim, acoperiți oala cu un capac și gătiți până când legumele și merele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Scoateți supa de pe foc și răciți ușor, aproximativ 10 minute.
Turnați supa într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted. Întoarceți amestecul în oală și condimentați cu sare după gust.
Garnisiți porții individuale cu slănină mărunțită.