Sturion condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă
Sturionul condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 51 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână turmeric, chimen măcinat, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Sturion condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă, Chiftele la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian, și Burgeri de miel cu condimente indiene și sos de iaurt-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se macină fin semințele de fenicul în râșniță.
Bateți împreună fenicul și 1 cană de iaurt cu usturoi, ghimbir, chimen, coriandru, piper negru, turmeric, cayenne și 1/2 linguriță de sare. Înveliți peștele cu amestec de iaurt și marinați într-un vas de copt puțin adânc, acoperit și răcit, 1 oră.
În timp ce peștele se marinează, amestecați împreună iaurtul de ceașcă rămas, menta, coaja și restul de 1/2 linguriță de sare pentru a face sos.
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Cărbunele este cald mediu atunci când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Ridicați peștele din marinată, lăsând excesul să se scurgă (aruncați marinada) și grătiți peștele, acoperit numai dacă folosiți un grătar pe gaz, pe grătar ușor uns, răsturnând o dată, până când este gătit, aproximativ 12 minute în total. (Dacă utilizați halibut, grătiți mai întâi părțile pielii în jos și grătiți, rotind o dată, 8 până la 9 minute în total.)
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, sturionul poate fi la grătar într-o tigaie mare bine condimentată (fără aglomerare) la foc moderat, întorcându-se o dată, până când este gătit, aproximativ 12 minute în total. (Halibutul va dura 8 până la 9 minute în total.)