Struț cu port și glazură de brânză albastră
Struțul cu port și glazură de brânză albastră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $5.42 pe portie. Acest fel principal are 571 calorii, 46G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, port, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mămăligă cu gutui Pocat de Port și brânză albastră, Albastru Brânză, Nuci și Vin de porto Pateu, și Fripturi de filet de vită cu reducere de Port și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți struțul și uscați-l.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, topiți untul. Când este fierbinte, adăugați struț într-un singur strat. Se rumenesc pe fiecare parte, gătind până la RAR sau mediu-rar (roșu în centru, tăiat pentru a testa), 4 până la 5 minute în total sau după gust (struțul bine făcut este uscat).
Scoateți tigaia de pe foc, transferați rapid carnea într-un platou și păstrați-o caldă.
Adăugați port, smântână și brânză în tigaie; se amestecă la foc mare până se reduce la aproximativ 1/3 cană.
Se toarnă sosul peste carne. Condimentează după gust cu piper și sare.