Strugurii murati sunt o fără gluten, FODMAP prietenos și vegan farfurie. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 368 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de zahăr brun ferm, ghimbir cristalizat, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Struguri Roșii Murate, Struguri Murati, și Struguri murati cu nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați oțetul, zaharurile, coriandrul, scorțișoara și cuișoarele împreună într-o cratiță. Se fierbe la foc mediu timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Scoateți cratița de pe foc și amestecați ghimbirul și jalapenos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Adăugați strugurii și lăsați să stea cel puțin 1 oră sau de preferință, peste noapte. Folosiți strugurii în următoarea salată de pui sau fructe.