Struguri de nuc și brânză albastră
Nuc și struguri de brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 375 calorii. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână brânză, smântână grea, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 42 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui cu brânză albastră și struguri, Rețetă De Struguri Și Piersici Cu Brânză Albastră, și Canapele de brânză albastră cu nuci pecan și struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mică de copt sau un vas de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Într-un robot de bucătărie, amestecați crema de brânză, brânza albastră și smântâna grea până se omogenizează.
Transferați într-un castron mediu.
Se adaugă strugurii și se amestecă până se acoperă cu amestecul de brânză.
Într-un alt castron mic, amestecați nucile, zahărul și pătrunjelul.
Folosind o furculiță, transferați strugurii, pe rând, în amestecul de nuc și, folosind mâinile curate, rotiți ușor în amestec până când este acoperit.
Așezați strugurii pe foaia de copt pregătită. Se dă la frigider timp de 2 până la 3 ore și se servește.
Nota bucătarului: pentru a prăji nucile, aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 6 până la 8 minute până când se prăjește ușor. Se răcește complet înainte de utilizare.