Strudel Festiv

Strudel Festiv
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați strudelul festiv. Această rețetă servește 8 și costă 2,57 USD pe porție. O porție conține 537 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați budinca de Crăciun g, scorțișoară măcinată, ciocolată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Strudel de mere (strudel apfel), Ștrudel De Șuncă, și Strudel De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180 grade C / 350 grade F / Gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți 6 foi de patiserie filo pe un prosop de ceai curat, suprapunându-se fiecare cu un centimetru, astfel încât să acopere prosopul de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Nota bucătarului: filo-ul ar trebui să acopere complet prosopul de ceai, cu doar o mică depășire la unul dintre capetele mai scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Lucrați rapid, astfel încât patiseria dvs. să nu se usuce și să periați puțin unt topit peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
5
Se presară peste scorțișoară și 2 uncii/ 50 g de zahăr, apoi se sfărâmă peste nucile de ghimbir pentru a adăuga un pic frumos de criză. Așezați cu grijă restul foilor de patiserie deasupra și ungeți din nou cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Folosiți-vă mâinile să se năruie budinca de Crăciun într-un castron apoi grătar în fructe, miezuri și toate. Vrei să ai aproximativ aceeași cantitate de fructe rase ca și budinca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați aproximativ 2 linguri de zahăr și amestecați-le împreună pentru a rupe budinca puțin mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
8
Presărați acest lucru pe toată patiseria, astfel încât să fie acoperit aproximativ, lăsând consola limpede.
9
Așezați ciocolata la rând deasupra budincii de Crăciun, pe partea scurtă cea mai apropiată de consolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10
Îndoiți consola peste ciocolată și prindeți-o, apoi ridicați prosopul de ceai și folosiți-l pentru a vă ajuta să vă rostogoliți cu atenție strudelul. Puneți capetele dedesubt pentru a-l sigila și transferați într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Ungeți-l peste tot cu unt, apoi presărați puțin mai mult zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
12
Coaceți în cuptorul încins timp de aproximativ 40 de minute până când sunt crocante, aurii și superbe. S-ar putea să se despartă puțin și să arate ușor rustic, dar cred că este destul de frumos. Nota bucătarului: puteți înfășura un strat suplimentar de filo în jurul acestuia înainte de a găti, dacă doriți să arate puțin mai îngrijit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Odată ce strudelul este gătit, lăsați să se răcească, apoi folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia strudelul
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
14
2-inch/ 5 cm felii. Îndepărtați-le cu zahăr glazură și serviți cu cremă gata preparată din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista