Strudel Cu Mere
Strudelul de mere este un fără lactate și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, foi de foietaj cu pachet de 3 uncii, mere granny smith și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ștrudel cu mere (ștrudel apfel), Strudel Cu Mere, și Strudel Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. bateți oul și apa într-un castron mic cu o furculiță. Se amestecă zahărul granulat, făina și scorțișoara într-un castron mediu.
Adăugați merele și stafidele și aruncați pentru a acoperi.
Presărați făină suplimentară pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața de lucru.
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi de 16 x 12 inci. Cu partea scurtă orientată spre tine, lingurați amestecul de mere pe jumătatea inferioară a foii de patiserie până la 1 inch de margine.
Rulați - vă ca un rulou de jeleu.
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt. Puneți capetele sub pentru a sigila.
Ungeți patiseria cu amestecul de ouă.
Tăiați mai multe fante în partea de sus a patiseriei.
Coaceți timp de 35 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Lăsați patiseria să se răcească pe foaia de copt pe o grătar timp de 20 de minute.
Presărați cu zahărul cofetarilor, dacă doriți.
Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că aruncați merele și stafidele până când sunt acoperite uniform cu amestecul de făină. Făina ajută la îngroșarea sucurilor eliberate de mere pe măsură ce gătesc.
Pentru unele nuci crunch, 1/4 ceasca de migdale feliate pot fi adăugate cu mere și stafide.
Pentru ca un sos de vanilie să se servească cu strudel, amestecați 3/4 cană lapte, 1/2 cană smântână ușoară, 1/3 cană zahăr, 4 gălbenușuri de ou, bătute și 1/2 boabe de vanilie într-o cratiță de 2 litri. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Scoateți cratița de pe foc. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Scoateți boabele de vanilie. Orice sos rămas este delicios peste fructe de pădure proaspete sau înghețată.
Pentru strudelul de pere și afine, puteți înlocui perele Bosc și merisoarele uscate cu merele și stafidele din această rețetă.