Stromboli cu friptură și brânză Philly
Rețeta Makeover Philly Steak and Cheese Stromboli poate fi făcută în aproximativ 55 de minute . Pentru 1,72 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 400 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de ciuperci, brânză mozzarella parțial degresată, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor . Cu un scor de 38% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Philly Cheese Steak Stromboli , Philly Cheese Steak Stromboli și Philly Cheese Steak Stromboli .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, căliți ardeii, ciupercile și ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă pudra de usturoi și piper; pus deoparte.
Pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit, rulați aluatul într-o formă de 15 inchi. x 10 inchi. dreptunghi.
Așezați jumătate din brânza feliată, toată carnea de vită și amestecul de legume pe lungime peste jumătate din aluat până la 1/2 inch de margini. Acoperiți cu restul de brânză feliată. Îndoiți aluatul peste umplutură; prindeți cusăturile pentru a sigila și introduceți capetele dedesubt.
Combinați albușul de ou și apa; ungeti peste aluat.
Tăiați fante în partea de sus.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Se presară cu brânză mozzarella.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.