Stroganoff Umplute Portabellas

Stroganoff Umplute Portabellas
Stroganoff umplute Portabellas este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 298 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, lapte, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare sunt Stroganoff Umplute Portabellas, Portabellas Umplute La Grătar, și Pâine Umplută Cu Stroganoff De Vită.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°. tapetați foaia de biscuiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până se rumenesc; scurgere. Se amestecă apă fierbinte, lapte, amestec de sos și paste nefierte (din Hamburger Helper box).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger HelperHamburger Helper
Amestec De SosAmestec De Sos
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
4
Reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Se ia de pe foc; descoperiți și lăsați sosul să se îngroașe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Între timp, curățați ciupercile ștergând ușor părțile exterioare ale capacelor cu un prosop de hârtie umed sau o perie moale. Scoateți tulpinile. Cu linguriță, răzuiți branhiile până când partea inferioară a capacelor este în mare parte curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Așezați ciupercile pe foaia de prăjituri. Puneți amestecul stroganoff în fiecare ciupercă. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când ciupercile sunt fierte și brânza este topită. Se acoperă cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista