Stroganoff-ul săracului
Stroganoff-ul săracului necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 880 calorii, 38g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $2.68 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați tăiței de ou, ulei vegetal, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Încercați Stroganoff-ul săracului, Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, și Biscuiții săracului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierti, dar fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute; scurgere.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea. Condimentați carnea de vită cu condimente grecești, sare și piper.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie separată la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile in ulei incins pana se inmoaie, aproximativ 5 minute; se adaugă la carnea de vită măcinată.
Se amestecă smântâna în amestecul de carne de vită măcinată; gatiti si amestecati pana se incinge, aproximativ 5 minute.
Se servește peste tăiței cu ouă.