Stroganoff rus

Stroganoff rus
Stroganoff rusesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 553 de calorii, 47 g de proteine și 21 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 3,7 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei est-europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Mergeți la magazin și luați apă, făină, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 74%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stroganoff rusesc cu slănină, Dressing rusesc din camera de ceai rusească și Rusă albă.

Instrucțiuni

1
Combinați făina și 1/4 linguriță de sare într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți o dată și agitați pentru a se acoperi. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită în reprize în ulei până când nu mai devine roz; elimina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa și usturoiul; se caleste pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
4
Adăugați ciupercile, sosul de roșii, apa, granulele de bulion, sosul Worcestershire, sosul de ardei iute, restul de sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Granule De BouillonGranule De Bouillon
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
5
Întoarceți carnea de vită în tigaie. Se amestecă smântâna; încălziți ușor (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Serviți imediat peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista