Stroganoff de vită și ciuperci, stil Australian
Stroganoff de vită și ciuperci, stilul Australian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 682 calorii, 38g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tăiței de ou, usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ciuperci Stroganoff În Stil Tigaie, Stroganoff De Ciuperci-Carne De Vită, și Plăcintă Stroganoff de vită și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și ciupercile proaspete; gatiti pana cand ceapa devine translucida. Se amestecă pudra de curry până se omogenizează bine.
Așezați fâșiile de carne în tigaie și prăjiți până se rumenesc uniform.
Se dizolvă cuburile de bulion în apa clocotită, apoi se amestecă în tigaie.
Adăugați tulpinile și bucățile de ciuperci și ciupercile shiitake uscate.
Lăsați amestecul să fiarbă la foc mediu până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 20 de minute.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați tăiței și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Reduceți focul sub tigaie la minim și turnați smântâna, amestecând până când sosul are o culoare uniformă. Se fierbe aproximativ 5 minute, dar nu se fierbe.
Se servește peste tăiței.