Stroganoff De Vită Sănătos

Stroganoff De Vită Sănătos
Stroganoff de carne de vită sănătoasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 358 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, tăiței de ou, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Stroganoff De Vită.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită cu bobul în fâșii de 2 inci, apoi tăiați fâșiile peste Bob în felii de 1/8 inci. În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați carne de vită; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă 1 1/2 căni de bulion, sosul Worcestershire, busuiocul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
BusuiocBusuioc
BulionBulion
5
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este fragedă. Într-un castron mic, amestecați făina și restul de 1/2 cană de bulion cu sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se adaugă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
8
Se amestecă ciupercile și ketchup-ul; gatiti pana se incalzeste bine, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
9
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
10
Se servește peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista