Stroganoff de vită cu tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați Stroganoff de vită cu tăiței. Această rețetă servește 6. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 688 calorii, 45g de proteine, și 39G de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ciuperci, carne de tocană de vită, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 24 de fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Încercați Stroganoff de vită cu un singur vas cu tăiței de ou, Stroganoff De Vită Cu Tăiței Cu Unt, și Stroganoff de vită peste tăiței cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul la foc mare și rumeniți carnea de tocană cubată.
Scoateți din tigaie. În aceeași tigaie, sotează slănina, ceapa și țelina până când ceapa este translucidă și slănina este complet gătită. Întoarceți carnea de tocană rumenită în tigaie.
Se amestecă sarea de condimente, sosul Worcestershire și bulionul de vită. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și reduceți focul la mediu. Se fierbe timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați tăiței de ou și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu și sotati ciupercile timp de 3 până la 4 minute.
Adăugați ciupercile în amestecul de carne.
Aduceți amestecul de carne la fierbere.
Se amestecă împreună amidonul de porumb și apa și se amestecă în amestecul de carne; amestecând constant. Se amestecă smântâna până se servește cremos peste tăiței de ou.