Stroganoff de vită cu Spaetzle piperat

Stroganoff de vită cu Spaetzle piperat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați Stroganoff de vită cu spaetzle piperat. Această rețetă servește 8. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 918 calorii, 36g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ouă, ciuperci cremini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Stroganoff de vită cu Spaetzle piperat, Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, și Rouladen De Vită Cu Spaetzle De Mărar.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, adâncă, la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați inelele de șalotă și saut până la translucid, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați zahărul și oțetul și continuați să gătiți până la culoarea chihlimbarului și îngroșați până la consistența melasei, aproximativ 20 de minute. Faceți înainte: șalotele pot fi făcute în avans și refrigerate, într-un recipient etanș, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
ZahărZahăr
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și păstrați-o la foc mic. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață foarte rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-un al doilea castron mare, amestecați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Într-un blender, combinați ouăle, smântâna și 1 cană de apă. Pur și simplu până se omogenizează, apoi se adaugă la amestecul de făină și se amestecă pentru a se combina (consistența ar trebui să fie puțin mai groasă decât aluatul de clătite, așa că reglați cu mai multă făină sau mai multă apă după cum este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Lucrând peste apă care abia fierbe, forțați jumătate din aluat printr-un spaetzlemaker, o moară de alimente sau o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Lăsați spaetzle să plutească la suprafață—acest lucru va dura aproximativ 1 minut—așteptați 30 de secunde, apoi folosiți un skimmer de plasă sau o lingură cu fante și transferați spaetzle în vasul cu apă cu gheață. Odată răcit, transferați spaetzle într-o strecurătoare pentru a se scurge. Repetați cu aluatul rămas. Faceți înainte: Spaetzle poate fi făcut în avans și refrigerat, într-un recipient etanș, până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SkimmerSkimmer
BolBol
1
Într-un castron mic, se amestecă împreună CR aproxormme FRA și piper. Crincormme fra crinculche ar trebui să aibă o notă intensă de piper, așa că adăugați mai mult piper după gust, dacă este necesar. Faceți înainte: CR aproxormme fra aprox. che poate fi făcut în avans și refrigerat, într-un recipient etanș, până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Într-o tigaie mare saut la foc moderat, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga 1/2 din ciuperci si saut pana se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Adăugați 1/2 usturoiul, șalotele și cimbrul și continuați să fierbeți până când șalotele sunt fragede, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
4
Adăugați 3 linguri de oțet și continuați să gătiți până când oțetul este aproape complet evaporat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
5
Transferați într-un castron mare și repetați cu restul de ulei de măsline, ciuperci, usturoi, șalotă, cimbru și oțet. Odată ce toate ciupercile sunt sotate, rezervați aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați ciupercile rămase într-un blender, adăugați bulionul de vită și pur și simplu până se omogenizează. Cu blenderul pornit, adăugați încet uleiul de semințe de struguri și uleiul de trufe, dacă utilizați, și continuați procesarea până când sosul este neted, aerat și emulsionat, aproximativ 3 minute. Condimentați cu sare și piper și un strop de oțet, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei Din Semințe De StruguriUlei Din Semințe De Struguri
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Carne De VităCarne De Vită
CiuperciCiuperci
OțetOțet
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Condimentează fripturile cu sare și piper. Într-o tigaie mare și grea, la foc moderat, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați. Gatiti fripturile la coacerea dorita, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe o placă de tăiere așa cum ați făcut și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de servire.
1
Într-o cratiță mică la foc mic, încălziți ciuperca pur și simplu. Când este cald, transferați-l într-o barcă cu sos sau alt fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-o tigaie mare saut la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă 1/2 din spaetzle și saut, fără a se amesteca până se rumenesc pe fund, 2 până la 3 minute.
4
Adăugați restul de spaetzle, 1/2 cană rezervată de ciuperci și marmelada de șalotă și saut-ul până se încălzește, 3 până la 4 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarmeladăMarmeladă
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
5
Feliați subțire fripturile și aranjați carnea pe un platou mic. Dollop CR aproxormme fra fra peste carne si se presara cu marar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
FripturăFriptură
MărarMărar
CarneCarne
6
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista