Stroganoff de vită cu iaurt și mărar

Stroganoff de vită cu iaurt și mărar ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 587 calorii, 43G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc fără grăsimi, sare și piper kosher, friptură de mușchi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul grecesc fără grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Stroganoff de chiftele și ciuperci cu sos de mărar, și Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului. Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează friptura cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper. În 2 loturi, gătiți friptura până se rumeneste, aproximativ 1 minut pe parte; transferați pe o farfurie. Puneți tigaia la foc mediu și adăugați lingura rămasă de ulei.
Adăugați ciupercile și șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Adăugați vinul și fierbeți până când lichidul s-a redus la jumătate, 2 până la 3 minute. Întoarceți carnea de vită și orice sucuri acumulate în tigaie și gătiți până se încălzește, 1 până la 2 minute.
Se servește peste tăiței și se acoperă cu iaurtul și mărarul.