Rețeta Stroganoff de vită se poate face în aproximativ 30 de minute. Acest fel principal are 1067 de calorii, 49 g de proteine și 57 g de grăsime per porție. Pentru 6,07 USD per porție, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită tăiței cu ouă extra largi, ulei vegetal, smântână și garnitură de pătrunjel. Este o rețetă costisitoare pentru fanii mâncărurilor din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețetele similare includ Easy Beef Stroganoff - versiunea cu carne de vită măcinată, Easy Beef Stroganoff - versiunea cu carne de vită măcinată și Easy Beef Stroganoff - versiunea cu carne de vită măcinată.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea în fâșii foarte subțiri de 1/2 grosime pe 2 inci lungi și asezonați cu sare și piper. Pune la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnitura De Patrunjel
Frunze De Patrunjel Tocate, Ornat
2
Încinge o tigaie la foc mediu. Topiți 2 linguri de unt și gătiți cu făină 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnitura De Patrunjel Tocat
Pâine Gros De Pumpernichel
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pumpernickel Feliată Gros, Opțional
3
Bateți în consomul. Se îngroașă 1 minut. Se amestecă muștar și smântână, se îngroașă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pumpernickel Feliată Gros, Opțional
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Smântână, Globul Ocular
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Ulei De Măsline Extravirgin Sau Ulei Vegetal, 1 întors De Tigaie într-un Flux Lent
4
Se ia de pe foc si se asezoneaza sosul cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin Sau Ulei Vegetal, 1 Rând De Tigaie într-un Flux Lent
1 Kilogram De Tăiței Cu Ou, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
5
Încinge o a doua tigaie la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiței Cu Ou Foarte Largi, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Ambalare
6
Adăugați 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt, apoi adăugați carnea și ceapa și gătiți la foc mare până se rumenesc pe ambele părți, 3 până la 4 minute în total. Apoi adăugați cornichonii tăiați și amestecați pentru a omogeniza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornișon
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Aranjați carnea pe un pat de tăiței cu ou și acoperiți cu sos Stroganoff și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Shiraz, Nero D Avola și Primitivo sunt alegeri excelente pentru carnea de vită Stroganoff. Pentru un stroganoff de carne de vită cremoasă, cu ciuperci, veți dori un roșu îndrăzneț care să se potrivească. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.