Stroganoff De Vită

Carnea de vită Stroganoff ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, bulion de vită, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare sunt Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Stroganoff De Vită.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce pastele se gătesc, combinați bulionul, Worcestershire, oțetul, pasta de roșii, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Încălziți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adăugați carne de vită în tigaie; gătiți 3 1/2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Adăugați ceapa și ciupercile în tigaie; saut 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă făina; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă amestecul de bulion; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu.
Tăiați carnea de vită în fâșii subțiri; reveniți la tigaie. Se amestecă pastele, smântâna și pătrunjelul; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.