Strip fripturi cu glazură Chipotle-piersic

Strip fripturi cu Chipotle-piersic glazura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 8 și costă $ 4.98 pe portie. O porție conține 487 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de sare, fripturi de vită, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Strip fripturi cu sos de cireșe-Chipotle, Strip fripturi cu Salsa de Mango-piersic, și Pui la grătar cu glazură Chipotle-piersică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. În cratița de 1 litru, încălziți conservele, sucul de lămâie, chile și sosul adobo la foc mic, amestecând ocazional, până când conservele sunt topite. Se amestecă cilantro tocat; pus deoparte.
Presărați fiecare friptură de vită cu amestec de usturoi-piper, chimen și sare. Acoperiți și grătați carnea de vită la foc mediu 15 până la 18 minute pentru o coacere medie, întorcând o dată sau de două ori și perindând partea superioară a cărnii de vită cu amestec de conserve în ultimele 2 minute de grătar.
Adăugați jumătăți de piersici la grătar pentru ultimele 2 până la 3 minute de grătar doar până la încălzire.
Se încălzește orice amestec de conserve rămase la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se servește cu carne de vită și piersici.
Se ornează cu crenguțe de coriandru.