Stridii prăjite la tigaie cu acidulat Cr Aproxume fra aprox. che
Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 116 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. Un amestec de frunze de cimbru, panko, icre de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Stridii cu Creme Fraiche, lămâie și tarhon, Carne de porc Pan-fried cu CR fra fra fra fra & prune uscate, și Spaghete cu cremă de dovleac Fraiche cu ceapă prăjită și frunze de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 17
Scoateți cu grijă stridiile peste o cratiță mică și grea. Tăiați carnea de stridii din scoici; scoateți stridiile din scoici într-o sită cu ochiuri fine așezată peste tigaie, captând lichiorul de stridii în tigaie.
Așezați stridiile într-un castron mic; rece. Aruncați jumătățile superioare ale cojilor. Răzuiți mușchiul adductor din jumătățile inferioare ale cojilor; aruncați mușchiul. Curățați jumătățile inferioare ale cojilor. Aranjați jumătățile de jos ale cojilor pe o tigaie cu jeleu; se introduce în cuptor.
Adăugați vin și următoarele 4 ingrediente (prin tarhon) în cratiță cu lichior de stridii și gătiți la foc mediu timp de 9 minute sau până când se reduce la 3 linguri. Se strecoară printr-o sită fină căptușită cu pânză de brânză și se aruncă solidele.
Bateți crme frache în lichid. Păstrați cald.
Puneți panko într-un vas puțin adânc.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie și rotiți pentru a acoperi. Dragă 9 stridii în panko; scuturați excesul. Aranjați stridiile acoperite într-un singur strat în tigaie; saut 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scoateți stridiile din tigaie și puneți 1 stridie gătită în fiecare dintre cele 9 coji calde. Păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de ulei, 9 stridii, panko și scoici. Acoperiți fiecare stridie cu 1 1/2 linguriță sos și 1/8 linguriță caviar.
Se presară cu frunze de cimbru; serviți imediat.