Stridii Prăjite Decadență
Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 204 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ceapă, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Stridii Prăjite, Insula St. George Stridii Prăjite, și Cod Negru Prăjit Cu Fasole De Mare Și Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați slănina adesea până se rumenesc și se rumenesc, 7 până la 9 minute.
Se ia de pe foc și, cu o lingură cu fante, se transferă slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervați 1 lingură de grăsime de slănină; aruncați restul. Dacă faceți până la 4 ore înainte, înfășurați slănina în prosoape de hârtie etanșe și lăsați să stea la temperatura camerei.
Adăugați ardeiul gras, ceapa și cimbru în tigaie cu lingura de grăsime de slănină. Se amestecă la foc mare până când legumele sunt moale, aproximativ 3 minute.
Adăugați spanacul și amestecați des până când frunzele sunt ofilite și lichidul este evaporat, aproximativ 5 minute (dacă tot spanacul nu se potrivește deodată, adăugați jumătate și amestecați până se ofilesc ușor, apoi adăugați restul). Întoarceți slănina în tigaie, amestecați și adăugați sare și piper după gust.
Ridicați stridiile din orice lichid rămas și tăiați-le pe cele mari în bucăți de mușcătură; împărțiți în mod egal între patru ramekine superficiale (3/4 până la 1 cană fiecare).
Adăugați lichid la altul rezervat sosului. Puneți amestecul de spanac în mod egal peste stridii.
Ștergeți tigaia curată și adăugați sos de glazură de stridii, suc de lămâie și vin.
Bateți la foc mare până la barbotare, 2 până la 3 minute. Puneți amestecul uniform peste spanac și stridii pentru a acoperi.
Presărați 1 până la 2 linguri de brânză peste sos în fiecare ramekin. Setați ramekins pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când blaturile sunt ușor rumenite și sucurile clocotesc, 7 până la 10 minute.
Sos De Glazură De Stridii.
Se toarnă până la 1/2 cană de lichid de stridii rezervat (Vezi notele precedente) într - o măsură de sticlă de 1 sau 2 căni; adăugați suficient lapte pentru a face 1 cană în total. Aruncați orice lichid de stridii rămas. Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați 2 linguri de unt sau margarină și 1/4 cană de ceapă tocată până când ceapa este aurie palidă, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă 2 linguri de făină universală, 1 linguriță de muștar uscat și 1/4 linguriță de nucșoară măcinată. Întoarceți tigaia la foc mare și amestecați până când făina este aurie palidă, 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă amestecul lichid de stridii și 1/4 cană de frișcă.
Bateți la foc mare până la fierbere; continuați să fierbeți, amestecând des, până când amestecul se reduce la 1 cană, 3 până la 5 minute.
Răzuiește într-un castron. Dacă faceți până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți. Face aproximativ 1 cană.