Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, unt, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Filet de porc cu ardei de lămâie prăjită cu umplutură de pâine de porumb, Umplutură de pâine de porumb cu afine cu stridii afumate și cârnați, și Lămâie De Anason.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 7 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până la prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați pe o farfurie; rece.
6
Poziționați suportul cuptorului la o treime superioară a cuptorului. Creșteți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați fenicul și usturoiul în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați bulion și sare; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când feniculul este fraged. Descoperiți și gătiți 2 minute sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă lichiorul; gatiti 1 minut sau pana se evapora lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior
Fenicul
Bulion
Sare
10
Transferați amestecul de fenicul într-un castron; adăugați pesmet, brânză, frunze de fenicul, coajă, suc și ardei roșu. Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ardei Roșu
Brânză
Fenicul
Suc
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Aranjați stridiile într-un singur strat pe o tigaie mare. Acoperiți fiecare stridie cu aproximativ 1 lingură de amestec de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
12
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când marginile stridiilor încep să se onduleze și umplutura se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Stridii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Serviți imediat.
14
Notă de vin: contrastează textura bogată a acestor stridii cu un chablis rece și crocant. Un partener clasic pentru stridii, chablis scoate în evidență calitatea minerală a acestor crustacee prețuite, în timp ce aciditatea sa de curățare a Palatului taie frumos umplutura cu unt și brânză. William Fevre Chablis Champs Royaux 2007 (2 Dolari
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
Umplutură
Chablis
Stridii
Unt
Brânză
Vin
15
este un bun Chablis entry-level, cu fructe de livadă și arome florale, aromă de citrice plină de viață și finisaj de oțel. Jeffery Lindenmuth