Stridii Prăjite
Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 477 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de oțet de vin, făină de porumb, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Stridii Prăjite, Stridii Prăjite, și Stridii Prăjite În Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: friteuza
Încălziți uleiul într-o friteuză adâncă la 350 de grade F.
Bateți împreună laptele de unt, praful de usturoi, ardeiul și sosul fierbinte într-o farfurie.
Bateți împreună făina, făina de porumb, sarea și piperul împreună într-o farfurie separată.
Adăugați stridiile în laptele de unt și lăsați să se înmoaie. Apoi îndepărtați, lăsând excesul să se scurgă și trageți prin amestecul de făină de porumb, atingând excesul. Se prăjește în uleiul fierbinte în loturi, până la auriu și crocant, aproximativ 2 minute.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și presărați sare și piper.
Se servește fierbinte cu sosul Remoulade.
Se amestecă împreună maioneza, muștarul, ardeiul, oțetul, sosul Worcestershire și sosul fierbinte într-un bol mic până se combină bine. Condimentează cu sare și piper.
Se servește imediat sau se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până la servire.