Stridii Perfect Dantelate
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete în cutia de rețete, stridiile perfect dantelate ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 280 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 de minute. Un amestec de unt, biscuiți, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stridii scalopate II, Stridii Cu Scoici, și Stridii Cu Scoici.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de biscuiți, untul, sarea și piperul; presărați o treime într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt. Aranjați jumătate din stridii peste firimituri. Se acoperă cu o altă treime din amestecul de firimituri și stridiile rămase.
Combinați smântâna și sosul Worcestershire; se toarnă peste stridii. Se acoperă cu amestecul rămas de firimituri.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30-40 de minute sau până când blatul se rumeneste.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru stridii. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maison Noir bate pe lemn Chardonnay]()
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile de pe dealuri din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de coasta de aur a grand crus din Burgundia. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și rău, cu parfum de pepene galben și pere, navigând valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe stelare racy la final.