Stridii La Grătar
Stridiile cu grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 60. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 2 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 27 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Carne De Porc La Grătar, Ananas Barbequed, și Tofu La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați stridiile pe o foaie mare de copt și gătiți 8 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când cojile s-au deschis.
Strângeți sucul și pulpa din tei într-un castron mic de servire.
Serviți stridiile pe jumătate de coajă cu sosul.