Stridii La Grătar

Stridii La Grătar
Reteta stridii la gratar se poate face în aproximativ 45 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 44 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 9 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. 542 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți piper crăpat, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stridii La Grătar, Stridii La Grătar, și Stridii La Grătar Rockefeller.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mică de sos la foc mediu-mic. Când este fierbinte, adăugați uleiul de măsline și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adăugați sucul de lămâie, fulgii de ardei iute, sarea, piperul și pătrunjelul. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Cum să faci stridii la grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Dacă găsiți stridii mari și grase, puteți așeza stridiile direct pe grătarele grătarului. Cel mai bine este să purtați mănuși lungi și rezistente pentru grătar, astfel încât să puteți manipula stridiile cu mâna în loc să folosiți clești, linguri sau spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Cu toate acestea, dacă stridiile sunt mici și plate, veți risca să vărsați sucurile sale valoroase și aromate, precum și sosul de unt de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Puteți face ceea ce am făcut Eu, adică să așezați stridiile pe un pat de sare de rocă sau orez într-o tigaie mică-și apoi să așezați întreaga tigaie în interiorul grătarului sau sub un pui de carne. Acest lucru stabilizează stridiile și le împiedică să se clatine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Dacă sunteți un shuckmeister
9
Scoateți stridiile, lingurați puțin sos în fiecare stridie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Așezați stridiile pe un grătar foarte fierbinte, preîncălzit, acoperiți și gătiți timp de 5-6 minute sau până când marginile stridiilor se ondulează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Dacă nu se poate shuck
12
Așezați stridiile, cupa cu fața în sus pe un grătar foarte fierbinte, preîncălzit, acoperiți și gătiți timp de 1 minut. Stridiile ar trebui să fie acum ușor deschise. Scoateți rapid stridiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Țineți o stridie cu o mănușă de cuptor și folosiți un cuțit (sau o șurubelniță curată dacă nu aveți una) pentru a deschide stridia. Ar trebui să se deschidă cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
14
Puneți sosul în fiecare stridie și întoarceți stridiile la grătar. Acoperiți și grătiți 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru stridii. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista