Stridii La Grătar
Reteta stridii la gratar se poate face în aproximativ 45 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 44 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 9 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. 542 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți piper crăpat, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stridii La Grătar, Stridii La Grătar, și Stridii La Grătar Rockefeller.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică de sos la foc mediu-mic. Când este fierbinte, adăugați uleiul de măsline și untul.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați sucul de lămâie, fulgii de ardei iute, sarea, piperul și pătrunjelul. Opriți căldura.
Cum să faci stridii la grătar
Dacă găsiți stridii mari și grase, puteți așeza stridiile direct pe grătarele grătarului. Cel mai bine este să purtați mănuși lungi și rezistente pentru grătar, astfel încât să puteți manipula stridiile cu mâna în loc să folosiți clești, linguri sau spatulă.
Cu toate acestea, dacă stridiile sunt mici și plate, veți risca să vărsați sucurile sale valoroase și aromate, precum și sosul de unt de usturoi.
Puteți face ceea ce am făcut Eu, adică să așezați stridiile pe un pat de sare de rocă sau orez într-o tigaie mică-și apoi să așezați întreaga tigaie în interiorul grătarului sau sub un pui de carne. Acest lucru stabilizează stridiile și le împiedică să se clatine.
Dacă sunteți un shuckmeister
Scoateți stridiile, lingurați puțin sos în fiecare stridie.
Așezați stridiile pe un grătar foarte fierbinte, preîncălzit, acoperiți și gătiți timp de 5-6 minute sau până când marginile stridiilor se ondulează ușor.
Așezați stridiile, cupa cu fața în sus pe un grătar foarte fierbinte, preîncălzit, acoperiți și gătiți timp de 1 minut. Stridiile ar trebui să fie acum ușor deschise. Scoateți rapid stridiile.
Țineți o stridie cu o mănușă de cuptor și folosiți un cuțit (sau o șurubelniță curată dacă nu aveți una) pentru a deschide stridia. Ar trebui să se deschidă cu ușurință.
Puneți sosul în fiecare stridie și întoarceți stridiile la grătar. Acoperiți și grătiți 4-5 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru stridii. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.