Stridii la cuptor de 13 Mile cu Jalapeincurbo, Lime și unt de coriandru
Stridii la cuptor de 13 Mile cu Jalapeincurbo, Lime și unt de coriandru este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 343 calorii, 1g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ardei iute jalape, stridii apalachicolan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coriandru Lime Jalapeno Porumb, Cilantro Lime Jalape Limonadă De Limonadă, și Poppers Jalapeno cu baie de coriandru de var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Shuck stridii. Aruncați coaja superioară; păstrați stridiile în coaja inferioară mai adâncă. Aranjați stridiile peste sare kosher într-o tigaie jellyroll.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mare.
Adăugați jalapeos și gătiți 2 până la 4 minute, întorcându-vă ocazional, până când pielea este aurie și vezicule.
Transferați jalapeos într-un castron mic și acoperiți cu folie de plastic.
Cojiți și semințați jalapeos; se toacă mărunt și se pune într-un castron mediu.
Adăugați coaja de tei și următoarele 5 ingrediente, amestecând pentru a combina. Acoperiți fiecare stridie cu 1/2 linguriță amestec de unt. (Păstrați untul rămas la frigider.)
Coaceți stridiile la 450 timp de 8 minute sau până când marginile stridiilor încep să se onduleze.