Stridii Florentine
Această rețetă servește 24 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 47 calorii. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână smântână, pesmet, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Stridii Coapte Florentine, Ou Florentin, și Orez Florentin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați raftul la 6 inci sub elementul broiler și preîncălziți broiler la mare.
Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, când untul s-a topit adăugați șalotă și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați vin alb și spanac pentru copii și acoperiți cu un capac.
Lăsați aburul până când spanacul s-a ofilit, aproximativ 4 minute, apoi scoateți capacul și amestecați până când tot lichidul s-a evaporat, cu aproximativ 4 minute mai mult
Se adaugă smântână și parmezan în amestecul de spanac, se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Condimentează după gust cu sare și piper.
Împărțiți amestecul de spanac între stridiile decojite (aproximativ 1 lingură pe stridie), apoi acoperiți cu pesmet (aproximativ 1/2 linguriță pe stridie).
Așezați stridiile pe tigaie sau tigaie și puneți-le în cuptorul preîncălzit până când pesmetul se rumeneste, aproximativ 6 minute.