Stridii festonite I

Stridii festonite I
Stridii Scalloped I este o rețetă pescatariană cu 4 porții. Acest aperitiv are 361 de calorii, 4 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Pentru 64 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 48 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați piper măcinat, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 35%, ceea ce nu este atât de super. Rețete similare sunt stridiile stridii, stridiile II și stridiile.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C). Ungeți un vas de copt puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Citron Sau Ananas ConfiatCitron Sau Ananas Confiat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Curcan Sau Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 Căni De Curcan Sau Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Busuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru OrnatBusuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru Ornat
2
Combinați pesmetul și pesmetul de biscuit, amestecați untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Zdrobită (aproximativ 12 Biscuiți)Sare Zdrobită (aproximativ 12 Biscuiți)
Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Tăiată SubțireTulpină De țelină Tânără și Fragedă Tăiată Subțire
Citron Sau Ananas ConfiatCitron Sau Ananas Confiat
3
Pune un strat subțire din amestecul de pesmet pe fundul vasului de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Curcan Sau Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 Căni De Curcan Sau Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4
Puneti stridiile peste pesmet si presarati cu sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin Sau Ulei Vegetal, 1 Rând De Tigaie într-un Flux LentUlei De Măsline Extravirgin Sau Ulei Vegetal, 1 Rând De Tigaie într-un Flux Lent
Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2
5
Deasupra se toarnă 2 linguri de lichid de stridii și 1 lingură de lapte. Repetați apoi acoperiți stratul superior cu amestecul de pesmet rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2
1 Pachet Amestec De Prăjitură Cu Banane (dimensiune Obișnuită)1 Pachet Amestec De Prăjitură Cu Banane (dimensiune Obișnuită)
6
Coaceți la 450 de grade F (230 de grade C) timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Busuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru OrnatBusuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru Ornat

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru stridii. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadetul este o alegere clasică pentru scoici, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista