Stridii afumate pe jumătate " coajă
Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 10 și costă 6 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 21 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de smântână, stridii, chipsuri de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Stridii fripte pe jumătate de coajă, Stridii pe jumătate de coajă cu spălare de porc, și Stridii pe jumătate de coajă cu sos Mignonette.
Instrucțiuni
Așezați așchii pe o farfurie de servire. Acoperiți fiecare cu o stridie, tăiată în jumătate dacă este mare, aproximativ 1/4 linguriță. smântână și un strop de arpagic.