Stridii afumate pe jumătate " coajă

Stridii afumate pe jumătate
Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 10 și costă 6 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 21 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de smântână, stridii, chipsuri de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Stridii fripte pe jumătate de coajă, Stridii pe jumătate de coajă cu spălare de porc, și Stridii pe jumătate de coajă cu sos Mignonette.

Instrucțiuni

1
Așezați așchii pe o farfurie de servire. Acoperiți fiecare cu o stridie, tăiată în jumătate dacă este mare, aproximativ 1/4 linguriță. smântână și un strop de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista